Massage med ett lyckligt slut: vad de är och hur de kan sluta

lördag, 03 juni 2023

Massage med ett lyckligt slut . Dess eget namn indikerar det intima förhållandet mellan en praktik av denna typ och ett positivt koncept som lycka. Vem mer som minst har hört talas om dem men... vet vi exakt vad de består av? Eller, uttryckt på ett annat sätt, vet vi hur många typer av lyckliga slut som kan finnas för en massage av dessa egenskaper?

Denna form av erotisk massage består av stimulering och massage av mannens eller kvinnans genitalområden tills de når orgasm .

Utifrån den tidigare definitionen kan vi tycka att massage med ett lyckligt slut är en form av onani. Inget längre från verkligheten. Under en session av denna typ av träning masseras inte bara underlivet utan även resten av kroppen (huvud, ben, armar, rygg...). Det är först i den sista fasen av massagen när stimuleringen fokuseras på underlivet och när man slutligen söker den orgasmiska explosionen.

Således bör det lyckliga slutet i massage eller lyckligt slut förstås som den orgasm som avslutar en helkroppsmassage.

I den här artikeln kommer vi att ta upp fördelarna med denna typ av massage och de olika avslutningarna som kan finnas för en träning som är utformad för att släppa både fysiska och mentala spänningar med hjälp av sin egen sexuella energi.

Huvudsyftet med den lyckliga massagen är att integrera sexuell njutning med resten av kroppen för att skapa ett mycket behagligt tillstånd av fysisk och andlig klimax.

Massage med ett lyckligt slut

Fördelarna med en massage med ett lyckligt slut

Att kunna njuta av den där andliga och fysiska klimaxen vi pratar om är utan tvekan en av de stora fördelarna med en massage med ett lyckligt slut . Men det finns många andra. Bland dem kan vi lyfta fram följande:

 • De minskar ångest. Erotisk massage , liksom andra, slappnar av våra muskler och låser upp vår kropp. Att i slutet av dem den ackumulerade sexuella energin frigörs ökar bara denna muskelavslappnande effekt.
 • De är väldigt trevliga eftersom de tillfredsställer oss både fysiskt och mentalt.
 • De främjar blodcirkulationen.
 • De förhindrar uppkomsten av sexuella dysfunktioner. Tack vare en praxis av denna typ kan bristen på sexuell aptit och till och med erektil dysfunktion behandlas.
 • De stärker immunförsvaret, eftersom de förbättrar vita blodkroppar.
 • De minskar risken för hjärtinfarkt, eftersom de hjälper till att hålla östrogen- och testosteronnivåerna under kontroll.
 • De stimulerar produktionen av endorfiner och minskar därför värk och smärta.
 • De hjälper till att sova bättre, bekämpar sömnlöshet och sömnproblem.
 • De ökar den sexuella uthålligheten.
 • De hjälper oss att känna varandra sexuellt.
 • De minskar risken för prostatacancer.

Som vi kan se är massage med ett lyckligt slut ungefär som magisk medicin. Det är därför det är viktigt att övervinna alla tabun som kan finnas om sex och sexuell energi och lära sig att njuta av happy ending massage och deras möjliga sätt att avsluta. Vi kommer att prata om dem i nästa avsnitt.

erotisk massage

Vilka typer av avslutningar finns det för massage med ett lyckligt slut?

Det lyckliga slutet är, som vi har sett, den sista akten av en erotisk massage. Detta kan utvecklas på olika sätt, men det kommer i princip att sluta i två: antingen genom manuell stimulering eller genom oral stimulering. Det vill säga: massören leder den masserade personen till orgasm antingen genom att stimulera deras könsorgan med händerna eller genom att göra det med munnen och tungan.

Dessa två lyckliga slut kommer att vara kulmen på en process som kommer att bli mycket mer stimulerande och trevlig om:

 • Det utförs i ett rum vars temperatur varierar mellan 22ºC och 25ºC.
 • Oljor av god kvalitet används.
 • Rummet är upplyst med aromatiska ljus som ger en blommig eller marin doft som underlättar avkoppling.
 • Rummet är inställt med bakgrundsmusik som är lugnande och avkopplande.

I en sådan miljö kommer personen som masseras att kunna fördjupa sig i en ocean av sensationer som kommer att avslutas med den njutning som en massage med ett lyckligt slut alltid slutar med.

lyckligt slut