Typer av erotisk massage: nuru, tantrisk, thai...

onsdag, 22 mars 2023

Det finns två ord direkt kopplade till begreppet njutning. En av dem är massage. Den andra är erotik. Ur föreningen av båda föds begreppet erotisk massage , utan tvekan en av de stora nöjen som en människa kan njuta av. I det här inlägget ska vi prata om de olika typerna av erotisk massage som finns, eftersom vi hittar olika modaliteter utförda med olika tekniker.

Innan vi pratar om de olika metoderna för erotisk massage, kommer vi först att prata om fördelarna med denna utövning och de element som inte bör saknas från den och som gör det till en underbar upplevelse som kretsar kring en huvudaxel: multisensorisk stimulering. .

Det är denna multisensoriska stimulering som gör denna typ av träning särskilt givande.

Lingam massage

Fördelarna med erotisk massage

Skälen till att berömma erotisk massage i deras olika modaliteter är många. Den viktigaste, när man njuter av det som ett par, är att det introducerar en punkt av innovation i deras sexuella relationer, och det är alltid uppfriskande.

Många par ger upp innovation i sexuella relationer för att inte lämna sin komfortzon. Att agera på det sättet är ungefär som att placera en tidsinställd bomb mitt i förhållandet. Vi kanske inte vet när, men troligen kommer det att bryta ut förr eller senare.

Att omvandla erotisk massage till ytterligare en träning inom pars sexuella relationer är ett bra sätt att ge dem en annan touch och njuta av en rad fördelar. Vilken är det? Allt av följande:

 • Stärker immunförsvaret.
 • Hjälper till att eliminera kalorier.
 • Minskar risken för hjärtinfarkt.
 • Hjälper till att frigöra endorfiner, minskar smärta och obehag.
 • Minskar risken för prostatacancer.
 • Lindrar sömnproblem.
 • Ökar sexuell uthållighet.

Till alla dessa fördelar måste vi lägga till två som är mycket viktiga. Å ena sidan tjänar en sådan praxis till att lindra spänningar och stress. Å andra sidan hjälper det till att stärka relationen mellan ett par och de sentimentala och fysiska banden mellan dess medlemmar. När allt kommer omkring är en övning av dessa egenskaper ett utmärkt sätt att visa ömsesidig önskan och att ge och ta emot nöje.

thaimassage

Vad behövs för att göra en erotisk massage?

Som vi tidigare har indikerat bör de metoder som vi ägnar den här artikeln till förstås som multisensoriska stimuleringsövningar. För att uppnå detta mål att stimulera olika sinnen måste du ha hjälp av en rad element som förstärker de förnimmelser och känslor som upplevs under denna erotiska praktik. Dessa element är:

 • Stimulerande dofter. Stimulerande lukt är ett bra sätt att förstärka de känslor som upplevs under en massage . Med vilka dofter? Det beror på smaken hos varje par eller var och en. Många människor blir stimulerade av citrusdofter, men lukten av sandelträ eller honung fungerar också väldigt bra. Dofter kan väljas för ljus och/eller rökelsestavar, såväl som lotioner, krämer eller oljor.
 • Musik. En stimulerande musikalisk bakgrund hjälper till att skapa ljudbilden för en övning av denna typ. Bland de mest lämpliga typerna av musik för dessa träningar kan vi lyfta fram chill out , erotisk lounge , bossa nova, etc.

Tantrisk massage

Typer av erotisk massage

Efter att ha sett fördelarna och de väsentliga delarna för att utföra en bra XXX massage, kommer vi att se de olika typerna som vi kan hitta och/eller utföra och vi kommer att ge en kort beskrivning av var och en av dem så att, om du vill , du kan omsätta det i praktiken.

 • Nuru massage . I denna modalitet är den rikliga användningen av olja väsentlig. Inte överraskande betyder "nuru" hala. Och det är oljan, gärna doftande, som låter kropparna flyta och glida över varandra utan hinder. Många människor kallar det också body to body eller body to body massage .
 • tantrisk. Tantrisk massage är säkert en av de mest kända, även om inte alla människor vet exakt vad de består av. Vid detta tillfälle är könsorganen den del av kroppen som är särskilt stimulerad. Denna faktor gör att många förstår det som en enkel onani, men det är inte precis så. Onani är förknippat med orgasm och utlösning, och det är inte nödvändigt i tantra. När utlösning eftersträvas som det yttersta målet för träningen är det vanligare att prata om massage med ett lyckligt slut .
 • Fransk massage. När vi talar om denna modalitet talar vi om en praxis där den aktiva delen slickar alla delar av partnerns kropp. Det vanligaste när man utför denna modalitet är att avsluta den med en alltid stimulerande session av oralsex , antingen i sin cunnilingus- version eller i sin fellatio -version. För älskare av anal stimulering kan hinduerna också leda till utövandet av annilingus .
 • Thai. I thaimassage verkar kvinnans bröst aktivt på partnerns kropp. På grund av bröstens eminent erogena karaktär är denna modalitet dubbelt stimulerande.
 • Engelsk massage. Denna praxis är direkt associerad med BDSM-världen och sadomasochism. I den ingriper därför element som är bortom enkla smekningar.

nuru massage