Seeking Arrangement: Sugardatings mest kända plattform

tisdag, 28 juni 2022

Att prata om sugardating- plattformar innebär nödvändigtvis att man pratar om Seeking Arrangement , en "socker dating"-webbplats grundad 2006 av Brandon Wade .

Med tanke på att översättningen av seek är att söka, kan namnet på den här webbplatsen som vi kommer att ägna den här artikeln till översättas som något i stil med "Looking for a Fix".

Vad är målet och huvudfunktionen för SeekingAgarrangement ? Tillgodose behoven hos Sugar Babies (unga män och kvinnor) och Sugar Daddies eller Mommies.

Vad är en Sugar Daddy? En allmänt mogen man med en god ekonomisk ställning som i utbyte mot sällskap på medellång eller lång sikt erbjuder ekonomiskt stöd, stöd och en viss social status till en ung kvinna som vill ha någon mogen.

Denna plattform används därför för att bebisar och pappor och mammor ska kontakta varandra. Hur? Som vi kommer att diskutera i följande avsnitt av den här artikeln.

Söker arrangemang

Hur fungerar Seeking Arrangement?

Liksom många andra dejtingsajter har den här en gratisversion som låter dig prenumerera på den men som inte tillåter för många "glädjer" av deltagande. Manliga medlemmar av den kan till exempel skicka högst 10 meddelanden till andra personer.

Hur kan du ha mer interaktion och få fler verktyg för att kunna kontakta och söka efter en Sugar Baby ? Hyr premiumversionen av www.seeking.com . Premium-prenumerationen på denna plattform har en rad fördelar för användaren. Det kan alltså:

  • Dölj din status när du är online, samt registreringsdatum och i vilket land du bor.
  • Dölj din profil så att den inte visas i sökresultaten.
  • Lista tre platser.
  • Hoppa över att lägga upp foton (Standardmedlemmar måste under tiden lägga upp foton).
  • Använd avancerade sökfilter. Dessa filter låter dig hitta den bästa matchningen mellan en Sugar Daddy och en Sugar Baby. Tack vare dem kommer de som letar efter ett långsiktigt förhållande och de som letar efter en ledig dejt att kunna träffas.
  • Få ett meddelande när ett meddelande från dig läses.

Bredvid Premium-medlemskapet finns en Diamant som framför allt tjänar till att förbättra sökresultaten. För att komma åt kategorin Diamant måste du ha varit Premium i två månader.

Registrering på Seeking.com är gratis.

Det faktum att det finns tusentals profiler aktiverade på SeekingArrangement gör denna sida till en av de mest populära inom detta segment av dejtingsidor . Kommunikation mellan dess användare sker endast genom meddelanden.

Sökande

SeekingArrangement: registreringsprocess

Precis som med andra dejtingsajter är registreringen väldigt enkel. Med lite information och snabbt kan användaren redan registrera sig på sajten.

Det första som användaren av www.seeking.com måste välja är typen av konto. Alternativen är tre:

  • sugarbaby
  • sugardaddy
  • Sockermamma

Med det sagt måste användaren ange vilket kön de vill ha en sockerrelation med. Det finns också tre alternativ: män, kvinnor eller båda.

Vid det här laget är det dags att prata om pengar. Hur mycket förväntar du dig av din sugar daddy eller din sugar baby mamma? Hur mycket vill pappa eller mamma spendera? Den som fyller i profilen måste svara på den frågan utifrån sin position i den relation de försöker skapa.

För att slutföra registreringsprocessen i Seeking måste du ange ett e-postmeddelande. För att öka chanserna att få kontakt med andra användare rekommenderas det att koppla Facebook , Instagram och andra sociala konton till profilen.

Slutligen måste användaren av denna plattform ladda upp en profilbild.

dating webbsida

Söker Arrangemang app

Som alla kontaktsidor finns det en mobilapplikation för denna plattform. Detta visar en bild som mycket liknar skrivbordet på webbplatsen.

Både det ena och det andra kan tyckas väldigt enkelt för yngre användare, men man måste tänka på att det finns ganska många Sugar Daddys som på grund av ålder och bristande återvinning och komfort inte är särskilt intresserade av ny teknik och att, därför uppskattar de en enkel och mycket visuell design som är bekväm för dem när de använder den.

Appens design är enkel och användare kan komma åt funktionerna via navigeringsfältet som visas längst ner på skärmen.

Applikationen använder GPS-tjänsten för att utföra sökningar och matchningar, men av integritetsskäl visar den bara land och stad, aldrig en mer exakt plats.

Det faktum att detta är den mest populära Sugardate- plattformen i Spanien betyder inte att det är den enda. Inte ens den modernaste. Exemplet zukery.com visar det.

Vad är Zukery ? En nyligen skapad webbplats som, verksam i Barcelona och Madrid, underlättar etableringen av relationer av denna typ i Spanien.

Med strikta åtkomstkontroller är prenumeranterna på denna sida "sugar girls" och "sugar daddies" är anonyma användare som kommer att kontakta tjejerna via kontaktinformationen som finns på webben.

En av de stora fördelarna som denna webbplats erbjuder sina användare är att de inte behöver skapa någon profil för att kontakta en söt tjej. Naturligtvis: för att kunna göra det måste de följa de strikta regler som ställs av sajten. Att följa dessa regler är väsentligt (och ett obligatoriskt krav) så att de etablerade relationerna tillhör Sugardating-universumet och inte till någon annan typ av relation mellan vuxna.

Men hemsidan har också ett socialt nätverk av sockertjejer i stil med Onlyfans men öppet, utan att behöva betala för att se innehållet.

Endast webbfans