Úrsula Corberó naken och jävla: heta och sexiga foton och videor

torsdag, 19 maj 2022

Är det möjligt att önska en tonåring? Humbert Humbert, huvudpersonen i den berömda romanen Lolita , skriven av författaren Vladimir Nabokov, skulle säkert tacka ja. Och vi skulle hålla med honom genom att överväga bilderna av den katalanska skådespelerskan Úrsula Corberó i serien Fysik och kemi.

När den serien spelades in var Ursula Corbero redan 19 år gammal. Så han var myndig. Men hennes ungdomliga kroppsbyggnad och hennes busiga flickansikte tillät henne att spela rollen som en student från det berömda Zurbarán-institutet i den berömda tv-serien som sändes av Antena 3 mellan februari 2008 och juni 2011. Vi såg redan då vad katalanen skulle bli : en av de sexigaste skådespelerskorna i vårt land.

Och det är att adjektivet sexig är det som passar Úrsula Corberó bäst. På klassiskt vis är det möjligt att det finns vackrare skådespelerskor i vårt filmpanorama, men få kan konkurrera med henne när det kommer till sjuklighet.

Denna skådespelerska, född i augusti 1989 (hon är på väg mot imponerande 33 år), är rent sjuklig. Provokation och belåtenhet häckar i hans blick; i hans leende, bus och elakhet. Hennes smala kropp men med afrodisiakumkurvor är ett monument över frestelsen. Om demonen var en kvinna skulle hon utan tvekan ha ansiktet och formerna som Ursu.

Det var precis så han såg ut för oss en kväll på El Hormiguero , programmet som leds av den valencianske programledaren Pablo Motos. Ursula var klädd i jeans och en T-shirt med ett stort hjärta stämplat på. Vilken utmaning utgjorde den rödhåriga? Dansa till ett Beyoncé-tema.

La Corberó hade gått programmet tillsammans med Amaia Salamanca. Båda hade premiär vid den tiden XP3D , en skräckfilm i 3D. Men det vi såg den kvällen på inspelningen av El Hormiguero hade inget med terror att göra och allt med lust att göra.

Skådespelerskan från Sant Pere de Vilamajor lärde oss på bara två minuter vad det innebär att göra personalen kåt genom att skaka hennes midja och skaka hennes rumpa. Skådespelerskan, som på den tiden var en provocerande dansare, klappade hennes rumpa, hennes gudomliga rumpa, de skinkor som inte saknar något eller inte har något över och som är en av de mest framstående och attraktiva delarna av denna sjukliga skådespelerskas anatomi.

Ursula Corbero bröst

Ursula Corbero naken

Att se Úrsula Corberó naken och bakifrån räcker för att bli galen av lust för henne, att satsa allt på kortet för att lyda hennes order och att ställa oss på knä vid hennes fötter, undergivna som lydiga valpar.

Och det finns inget som Ursulitas rumpa som bekräftar hur spännande och provocerande en kvinnas bakre trupp kan vara. Úrsula Corberós rumpa är en åsna som verkar gjord för att sodomiseras. Det verkar som att det ropar efter att någon ska penetrera det. Eller någon som begraver sitt ansikte mellan hennes skinkor och njuter av allt som en kvinna har att njuta av i den delen av hennes anatomi.

Ursula Corberó naken och bakifrån är en inbjudan till analsex, en svart kyss, vovvestil, smisk... Framifrån och i våra ögon är hon helt enkelt den levande bilden av lust, av sex utan mått eller komplex, av en carpe diem byggd på basen av kyssar, slickar, smekningar, hickeys... Överfull passion i sin renaste form. Kamasutra recenserade om och om igen.

Om vi var mammor skulle vi inte vilja ha dig som flickvän för våra barn. Och inte för att vi har sett dig, med maskingevär i handen och i röda overaller, attackera mynt- och frimärksfabriker och banker i Spanien i La casa de papel . Vi skulle inte vilja ha dig som partner till vår avkomma, inte för att du är en tjuv, utan för att du är sexuellt obestridlig.

Om någon i en röd jumpsuit som inte är för tight gör oss så kåta heller... hur kan vi inte sätta oss i en bikini, med en galaklänning, med en sorglös avslappnad look eller topless, överraskad på stranden iförd de där vackra persikor som har du bröst?

Úrsula Corberós bröst bryter inte den visuella balansen i hennes smala kropp. Att tänka på hur hennes bröstvårtor måste borsta när de betas eller när hennes ägare blir kåt är något oundvikligt. Hon behöver inte ett överflöd av bröst för att vara dödlig. För skådespelerskan räcker den där genomträngande, ironiska, högmodiga och slitna blicken, de där drömska kurvorna i en dockkropp, den där oslagbara rumpan och de förföriska läpparna både på allvar och i leendet för att utstråla sjuklighet genom alla porer i hennes hud.

Ursula Corbero naken

Úrsula Corberó jävla

Den sjukliga bilden av denna vackra trettioåring som då och då lägger ut underbara bilder på sociala nätverk (sök på Úrsula Corberó på Instagram och upptäck vilken bra erotik och sensualitet som finns i överflöd) får oss att tänka på en sexuell panter.

Úrsula Corberó borde inte vara någonting. Vi skulle kunna fråga en av männen som har gått igenom hans liv. Bland dem hittar vi skådespelaren Israel Rodríguez, tennisspelaren Feliciano López , skådespelaren och modellen Andrés Velencoso och, för närvarande, även skådespelaren Chino Darín, som skådespelerskan träffade när han spelade in serien The Embassy . Vi skulle kunna fråga honom, ja, men vi föredrar att föreställa oss.

Fantasi är avgörande i sex och i att vi inte kommer att låta oss besegras av någon. Vår fantasi har inga gränser. Det är därför han uppfattar det här jävla trettiotalet som det ohämmade jävlet av en nymfoman som kände att det inte finns någon morgondag. Vi föreställer oss Úrsula Corberó naken och jävla ger allt utan tabun eller bråk i sängen, i trädgården, i badrummet på ett köpcentrum, på en mörk trappa, på köksbänken...

I en kvinna med bilden som projiceras av denna berömda skådespelerska verkar fördomar inte ha någon plats. Det är därför vi tror stenhårt på vår erotiska tro att sex är som att andas för denna attraktiva och sexiga kvinna. Att du behöver det dagligen för att må bra. Och med den bilden låste vi in oss i badrummet för att hylla honom.

Úrsula Corberó jävla